Категории

ЗА НАС

Добре дојдовте во онлајн продавницата IVET.MK!

Сајтот за онлајн шопинг е создаден во 2009 година и брзо станува омилено место за купување на илјадници луѓе. Нудиме голем и широк асортиман на производи,кој постојано се надополнува. Меѓу понудите на IVET.МК се најновите и најсовремени модни колекции на реномирани европски брендови.
За Вас, нашите драги клиенти, тим од професионалци ги следи и ги презентира најновите трендови во женска и машка облека, долна облека и додатоци потребни за совршено завршен изглед. Квалитетни ткаенини, совршени кроеви и ексклузивни модели за модерната жена која сака да ја истакне својата индивидуалност, како и стилски модни предлози за машката публика.

Услуги за клиентите

Доколку имате прашања,не двоумете се да нѐ контактирате на следните телефонски броеви:
075-374-691 или 075-378-195
  • Услугата за клиентите е достапна од понеделник до петок, од 8:00 ч. до 17:00 ч.
  • Нарачките може да ги направите 24 часа на ден, 7 дена во неделата.
  • Обработка на нарачки: понеделник - петок.
  • Нарачките од сабота и недела се обработваат во понеделник.
  • Клиентските попусти не важат за производите во промоција или по намалена цена!
 

 

За други прашања и коментари: [email protected]

Ivet Market Group
Бул.Србија бр.1
Скопје 1000, Северна Македониja
ДДВ №: МК4027022536095

 

 

 

 
-29%
Цена: 1568.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1568.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
Попуст: 640.00 ден. (28.99%)
-65%
Цена: 608.00 ден.
Листа со цени: 1728.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 608.00 ден.
Листа со цени: 1728.00 ден.
Попуст: 1120.00 ден. (64.81%)
-42%
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1888.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1888.00 ден.
Попуст: 800.00 ден. (42.37%)
-29%
Цена: 1568.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1568.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
Попуст: 640.00 ден. (28.99%)
-45%
Цена: 768.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 768.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
Попуст: 640.00 ден. (45.45%)
-68%
Цена: 448.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 448.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
Попуст: 960.00 ден. (68.18%)
-51%
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 2208.00 ден.
Попуст: 1120.00 ден. (50.72%)
-45%
Цена: 768.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 768.00 ден.
Листа со цени: 1408.00 ден.
Попуст: 640.00 ден. (45.45%)
-37%
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1728.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1728.00 ден.
Попуст: 640.00 ден. (37.04%)
-42%
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1888.00 ден.
информација за попусти
Информација за попусти
Цена: 1088.00 ден.
Листа со цени: 1888.00 ден.
Попуст: 800.00 ден. (42.37%)

Врати се Горе